تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

بانک جزوات و مقالات تخصصی و کاربردی ترجمه ® ویژه دروس پزشکی ®

این سایت درنظر دارد مقالات به روز حوزه پزشکی را ترجمه شده جهت تحقیق ، پایان نامه ، استفاده در کتب در اختیار شما قرار بدهد


دسته بندی سایت

برچسب های مهم

پیوند ها

آمار بازدید سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 104
  • بازدید دیروز : 33
  • بازدید کل : 58841

باکتریوسین (3)


کاربردهای بالقوه باکتریوسین ها در علوم غذایی، داروسازی و پزشکی بالینی

امروزه باکتری‌ها به طور گسترده در علوم غذایی به منظور افزایش طول عمر نگهداری غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند، که مانع از عفونت پاتوژن در بیماری‌های حیوانی می‌شود ، و صنعت داروسازی و جامعه پزشکی برای درمان سرطان‌های بدخیم (‏شکل ۲)

اولین باکتریوسین توسط گراتیا (‏۱۹۲۵)‏کشف شد و در سال‌های اخیر بسیاری از باکتریوسین ها به طور موفقیت آمیزی توسط دانشمندان شناسایی شدند. باکتریوسین ها به عنوان یک محصول طبیعی در نظر گرفته می‌شوند زیرا آن‌ها پپتیدها یا پروتئین‌هایی هستند که توسط باکتری‌های حاضر در بسیاری از غذاهای تخمیری یا غیر تخمیری از زمان‌های قدیم تولید می‌شوند.

 

  انتشار : ۵ اسفند ۱۴۰۱               تعداد بازدید : 46

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)


مطالب تصادفی

  • لامپ‌های فرابنفش C برای ضد عفونی سطوح به طور بالقوه آلوده به SARS - CoV - 2 در محیط‌های بیمارستانی بحرانی: نمونه‌هایی از استفاده آن‌ها و برخی توصیه‌ها
  • آپوپتوزیس القا شده توسط ویروس انفلونزا A و انتشار ویروس
  • حساسیت بتا تالاسمی هتروزایگوت به کوید19
  • بیماری قلبی همراه با واکسن mRNA کوید19
  • ظهور ویژگی‌های نوروتروپیک SARS - CoV - ۲
  • مکانیسم بیماریزایی میکروب
  • مکانیسم های میکروبی بیماری زایی
  • میکروبیولوژی بالینی پردازش، جداسازی، تشخیص و تفسیر
  • نامیبیا استفاده دستوری واکسن روسی COVID۱۹ را به حالت تعلیق درآورد
  • سیاست در حال از بین بردن یک بحث مهم بر سر مصونیت شما از بهبودی از COVID۱۹ است.

کرج

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "بانک جزوات و مقالات تخصصی و کاربردی ترجمه ® ویژه دروس پزشکی ®" می باشد