امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
کاربردهای بالقوه باکتریوسین ها در علوم غذایی، داروسازی و پزشکی بالینی
امروزه باکتریها به طور گسترده در علوم غذایی به منظور افزایش طول عمر نگهداری غذا مورد استفاده قرار میگیرند، که مانع از عفونت پاتوژن در بیماریهای حیوانی میشود ، و صنعت داروسازی و جامعه پزشکی برای درمان سرطانهای بدخیم (شکل ۲)
اولین باکتریوسین توسط گراتیا (۱۹۲۵)کشف شد و در سالهای اخیر بسیاری از باکتریوسین ها به طور موفقیت آمیزی توسط دانشمندان شناسایی شدند. باکتریوسین ها به عنوان یک محصول طبیعی در نظر گرفته میشوند زیرا آنها پپتیدها یا پروتئینهایی هستند که توسط باکتریهای حاضر در بسیاری از غذاهای تخمیری یا غیر تخمیری از زمانهای قدیم تولید میشوند.
برچسب های مهم