امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
کنترل کیفیت
A. هر روز ظاهر معرفها را بررسی کنید.
۱. اگر کریستال ویوله رسوب یا رسوب کریستالی دارد، قبل از استفاده دوباره فیلتر کنید. ۲. محلول های کاری را به طور منظم تغییر دهید. تبخیر ممکن است تاثیر معرفها را تغییر دهد.
نکته: رنگ ها میتوانند آلوده شوند. زمانی که آلودگی مورد شک است، از مقدار زیادی رنگ جدید استفاده کنید.
B. برای کارکنان آزمایشگاهی که رنگ آمیزی ها گرم را به ندرت انجام میدهند، ممکن است بهتر باشد که آنها روزانه یک کنترل مثبت و منفی را تست کنند و یا حتی با هر نمونه تست شده بیمار.
۱. یک محیط آبگوشت کمی کدر از اشریشیاکلی (ATCC ۲۵۹۲۲)و استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC ۲۵۹۲۳)تهیه کنید.
۲. اسلایدها را با استفاده از ۲ قطره در هر اسلاید در اندازه یک dime ایجاد کنید.
۳. در متانول حرارت داده و در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد ذخیره کنید.
۴. با استفاده از روش رنگآمیزی گرم تست انجام دهید
۵. نتایج مورد انتظار
a. باسیل های گرم منفی، صورتی
b، کوکسی گرم مثبت، بنفشه عمیق
C. اقدام اصلاحی انجام دهید زمانی که تهیه اسمیر رنگآمیزی شده شواهدی از کیفیت بد را نشان میدهد،
ویژگیهای ضعیف رنگآمیزی (برای مثال، رنگآمیزی ضعیف ارگانیسمهای گرم مثبت، نگهداری کریستال ویوله توسط ارگانیسمهای گرم منفی، رنگآمیزی تنها لبههای یک اسمیر، رسوب روی اسلاید و غیره)ممکن است به دلیل آمادهسازی نمونه، معرفها یا روش رنگآمیزی باشد.
در زیر برخی از علل رایج نتایج ضعیف رنگآمیزی گرم آورده شدهاست.
رسوب در معرف
د. علاوه بر این، برای اطمینان از صحت تفسیر، سیستمی برای بررسی گزارش های رنگ آمیزی گرم ایجاد کنید. بررسی رنگهای گرم انتخابی توسط پرسنل نظارتی برای تعیین نیازهای آموزشی و کمک به همبستگی اطلاعات بالینی مرتبط.
نتایج کشت نهایی را با گزارش های رنگ آمیزی گرم مقایسه کنید تا بهبود مورفولوژی های ذکر شده در رنگ آمیزی گرم را بررسی کنید اما در کشت بازیابی نشده است. به طور مشابه، زمانی که ارگانیسم ها در مقادیر 3 تا 4 در کشت بازیابی شدند اما روی گرم مشاهده نشد، هم اسمیر و هم کشت را بررسی کنید.
مجموعه ای از اسلایدهای مرجع را برای آموزش شایستگی حفظ کنید
برچسب های مهم