امروز شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
نام لاتین :Probiotics, Prebiotics and Synbiotics_ Technological Advancements Towards Safety and Industrial Applications-Wiley (2022)
نام فارسی :پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و سینبیوتیکها_ پیشرفتهای فناوری به سوی ایمنی و کاربردهای صنعتی
سال چاپ :2022
در پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و سینبیوتیکها: پیشرفتهای تکنولوژیک به سوی ایمنی و کاربردهای صنعتی، تیمی از محققان برجسته کاوشی روشنتر از جنبههای مختلف غذاهای کاربردی ارائه میدهند. این کتاب شامل اطلاعاتی در مورد جنبه های حیاتی تولید این ترکیبات مفید، پیشرفت های تکنولوژیکی اخیر در این زمینه، و پتانسیل تجاری حال و آینده آنها است. نویسندگان مکانیسمهای عمل و کاربردهای آنها را در چندین بخش توصیف میکنند.
پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها به پنج قسمت تقسیم می شوند. مقدمه ای کلی در مورد این مواد کتاب را آغاز می کند و با بحث در مورد پروبیوتیک های رایج، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها دنبال می شود. در نهایت، رسیدگی به مسائل ایمنی و ادعاهای نظارتی، و همچنین پتانسیل بازار آنها، منبع را کامل می کند.
ایده آل برای محققان، متخصصان صنعت، و دانش آموزانی که در فرآوری مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی کار می کنند یا در حال مطالعه هستند، پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها نیز منبعی ارزشمند برای متخصصانی است که در زمینه بیوتکنولوژی مواد غذایی کار می کنند.
برچسب های مهم