امروز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
تاریخ: ۴ می ۲۰۲۱
منبع : دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا
خلاصه :دانشمندان بر این باورند که یک پروتئین خاص معده، طبق تحقیقات جدید، نقش مهمی در پیشرفت چاقی دارد. این مطالعه میتواند به توسعه درمانهای دارویی کمک کند که به افرادی که با دستیابی و حفظ کاهش وزن دست و پنجه نرم میکنند کمک میکند.
دانشمندان بر این باورند که براساس تحقیقات جدید در گزارشهای علمی، یک پروتئین مخصوص معده نقش مهمی در پیشرفت چاقی دارد. این مطالعه که با همکاری محقق دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا نوشته شدهاست، میتواند به توسعه درمانهای دارویی کمک کند که به افرادی که با دستیابی به کاهش وزن و حفظ آن دست و پنجه نرم میکنند کمک میکند.
محققان بر روی Gstrokine - ۱ (GKN۱)- پروتئینی که به طور انحصاری و فراوان در معده تولید میشود - تمرکز کردند. تحقیقات قبلی نشان دادهاست که GKN۱ نسبت به هضم مقاوم است و به آن اجازه میدهد وارد روده شود و با میکروبها در روده تعامل داشته باشد.
در مطالعه گزارشهای علمی، محققان نشان میدهند که مهار GKN۱ تفاوتهای قابلتوجهی در وزن و سطح چربی بدن در مقایسه با زمان بیان پروتئین ایجاد میکند.
دیوید بون، دکتر، دانشیار میکروبیولوژی و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی دانشگاه بینالمللی پزشکی، یک استاد کمکی در دپارتمان بیولوژی دانشگاه نوتردام و یکی از نویسندگان این تحقیق گفت: " در حالی که رژیم غذایی و ورزش برای حفظ وزن سالم ضروری است، برخی از افراد با کاهش وزن دست و پنجه نرم میکنند - حتی در موارد جراحی باریاتریک، حفظ کاهش وزن میتواند یک چالش باشد." " این نتایج نمونهای از درک بهتر میکروبیوم روده و جنبههای فیزیولوژیکی چاقی است - چگونه بدن ما متابولیسم را تنظیم میکند و چربی بدن را جمع میکند - میتواند به آگاه کردن درمانهای جدید کمک کند."
اطلاعات مراکز کنترل بیماریها نشان میدهد که میزان چاقی بزرگسالان در ایالاتمتحده به ۴۲.۴ درصد افزایشیافته است. علاوه بر افزایش خطر ابتلا به سکته مغزی , دیابت , سرطانهای خاص و دیگر مشکلات سلامتی , چاقی نیز میتواند خطر بیماریهای شدید ناشی از کوید19 را افزایش دهد .
بون و تیم او یک آنالیز میکروبیوم از مدلهای موش با و بدون پروتئین GKN۱ بیانشده انجام دادند. محققان دریافت غذا، استخراج کالری، قند خون، انسولین و تری گلیسرید را اندازهگیری کردند. آنها از تصویربرداری رزونانس مغناطیسی برای نظارت بر ترکیب بدن استفاده کردند. این تیم همچنین هزینه انرژی و سطوح التهاب مشاهدهشده را محاسبه کرد.
مدلهای بدون GKN۱، با وجود مصرف همان مقدار غذا، کمتر وزن داشتند و سطوح پایینی از کل چربی بدن و درصد بالایی از توده بدون چربی داشتند. وقتی یک رژیم غذایی پرچرب در نظر گرفته شد، مدلهای بدون GKN۱ مقاومت در برابر افزایش وزن، افزایش چربی بدن و التهاب کبد را نشان دادند که میتواند منجر به بیماری کبد شود. همچنین محققان هیچ مدرکی دال بر اثرات جانبی مانند سرطان، دیابت، از دست دادن اشتها، سو جذب و یا التهاب پیدا نکردند و نتایج در مدلهای زن و مرد سازگار بود.
در حالی که تحقیقات بیشتری برای تعیین تاثیر مسدود کردن GKN۱ برای جلوگیری از چاقی مورد نیاز است، محققان گفتند که اگر به عنوان یک راهحل مناسب اثبات شود، چنین درمانهایی میتوانند بار مسئولیت سیستمهای مراقبت بهداشتی را کاهش دهند و به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کنند.
برچسب های مهم