دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
توسعه میکروبیوتای دستگاه گوارش نوزادان فرایندی است که به خوبی درک نشده است. اثر متقابل بین نوزاد (سن حاملگی، زمینه ژنتیکی)، مادر (نوع زایمان، وضعیت تغذیه)و عوامل محیطی (قرار گرفتن در معرض آنتیبیوتیک، تغذیه در دسترس)بر کلونیزاسیون میکروبی تاثیر میگذارد، با این حال، مکانیسمهای دقیق آن نامشخص است. اختلالات در این فرآیند به احتمال زیاد به بیماریهای مختلف گوارشی از جمله انتروکولیت نکروزان و بیماری التهابی روده کمک میکنند. به این ترتیب، درک بیشتر از توسعه میکروبیوتای ممکن است کلید کاهش قابلتوجه بار بیماریهای گوارشی در جمعیت کودکان باشد. موضوعات مورد بحث در طول کشت میکروبی و روشهای احتمالی درمان آینده در این بررسی برجسته خواهند شد.
کلمات کلیدی: میکروبیوم، میکروبیوتای، جنین، نوزاد، infant
مقدمه
انسانها هولوبیونتها هستند به این معنی که میزبان مجموعهای از سلولهای یوکاریوت انسانی خود و تمام میکرو ارگانیسمهایی هستند که در آنها زندگی میکنند (مییر - ابیچ، ۱۹۴۳ مارگولیس و فاستر، ۱۹۹۱). ثابت شدهاست که میکروبیوتای انسانی شامل طیف وسیعی از میکروارگانیسمها از جمله باکتریها، آرکیاها، قارچها و پروتوزوآها است.
تمامیت ژنهای مربوطه آنها توسط اصطلاح میکروبیوم که توسط لینچ و همکاران مرور شدهاست، ارجاع داده میشود. (Lynch and Pedersen, 2016)
از آنجا که ویروسها در سلولهای یوکاریوت، باکتریها و یا آرکیاها میزبانی میشوند، زیر چتر میکروبیوم نیز قرار میگیرند. (Virgin, 2014)
دادههای متاژنومیک و ابزارهای بیوانفورماتیک جدید به شناسایی این توالیهای پنهان نوکلئوتیدی ویروسی کمک میکنند که ممکن است بر فنوتیپ میزبان تاثیر بگذارند (آنگلی و همکاران، ۲۰۰۵؛ ویرجین و تاد، ۲۰۱۱).
عنوان مقاله : Microbial Colonization From the Fetus to Early Childhood 2020
مبلغ قابل پرداخت 13,800 تومان